AVI'yıDivX&Reg'e nasıl dönüştürebilirim?



Dönüştürme AVI DivX video formatına video formatını video dönüştürme yazılımı kullanılarak gerçekleştirilir. Her iki format da dijitaldir ve bilgisayar ya da Mac oynamak ya da dönüştürmek için bir bilgisayar gerektirir. Hem ücretli hem de ücretsiz çok sayıda yazılım paketi, bir özellik olarak dönüşümü sunar veya yalnızca video dönüşümü için özel olarak tasarlanmıştır. Tüm yazılım özellikleri AVI'yıDivX®'ye dönüştürme özelliğine sahip olmasa da, bazıları kredi kartı başvurusu WorldAVI'ları daha sonra DivX®'e dönüştürülebilen diğer video formatlarına dönüştürecektir.
Dönüştürme işlemi, AVI kaynak videosunu uygulama arayüzüne yüklemeyi, ardından çıkış seçeneklerini belirlemeyi içerir. Çıkış, çözünürlükten en boy oranına, kare hızına , sıkıştırma, altyazı, kırpma, ses kalitesi ve stereo veya mono ses çıkışından herhangi bir şey içerebilir . Bazı yazılımlar, toplu dönüştürme işlemleri veya birden fazla dosyayı tek bir dosyada birleştirmek için birden fazla kaynak videonun yüklenmesine izin verir.
Çıkış seçenekleri tanımlandıktan sonra, yazılım genellikle son kullanıcıların yeni video dosyasını kaydetmek için bir hedef dosya adı ve klasörü belirtmesine izin verecektir. Bundan sonra, dönüşüm süreci tamamen otomatiktir; yazılım AVI'yıDivX'e dönüştürmek için video çerçevesini çerçeve ile ayrıştırır, çıkış ayarlarını ve belirli video codec ayarlarını uygular . Bir formattan diğerine video kodlaması da kod çevrimi olarak bilinir ve kaynak dosyanın boyutuna ve kalitesine bağlı olarak zaman alıcı ve sistem kaynağı yoğun olabilir. Dönüşümden sonra, kullanıcılar mevcut medya oynatma uygulamalarının özelliklerine bağlı olarak DivX® videosunu görüntülemek için farklı bir ortam yürütücüye ihtiyaç duyabilirler .
Çevrimiçi araştırma, kaynak materyallere, kullanıcı gereksinimlerine ve kullanım amacına bağlı olarak, AVI'yıDivX'e dönüştürmek için en iyi yazılımı belirleyebilir. Ücretli yazılımlar genellikle ücretsiz yazılımdan daha fazla işlevsellik, özellik ve esneklik sunar. Multimedya içerik üreticileri ve dijital video editörleri gibi sıkça kullanılan kullanıcılar, genellikle ücretli dönüşüm yazılımlarını kullanırken, bir defalık veya ara sıra kullanıcılar genellikle ücretsiz veyacepten kredi kartı başvurusu zaman sınırlı deneme yazılımlarını kullanırlar.
AVI, "Audio Video Interleave" anlamına gelir. Video formatı Microsoft tarafından geliştirilmiş ve video ve ses verilerini kodlanmış etiketlerle bağlantılı bloklara ayırmaya dayanmaktadır. DivX® kodek, kabul edilebilir video kalitesi sunarken dosya boyutlarını sıkıştırmak amacıyla geliştirilmiştir; Birçok kişi AVI'yıDivX®'ye dönüştürmenin bir sebebi sabit disk alanından tasarruf etmektir. Yaygın olarak DivX® olarak adlandırılsa da, gerçekten iki format vardır: MPEG- 4 Part 2 ve H.264 / MPEG-4 AVC DivX® Plus HD codec.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?