Dijital Medya Ağı Nedir?



Dijital medya ağı, reklam, televizyon özellikleri, İnternet özellikleri ve geniş bir dijital malzeme yelpazesi gibi farklı dijital ortamlardan oluşan bir ağdır. Dijital medya ağları, bir şirketin büyümesini ve dijital alandaki varlığını en üst düzeye çıkarmak için stratejiler ve etkin yaklaşımlar geliştirir. Bu tür stratejiler, site alanlarının tanıtımını ve yönetimini,işkur doğum parası Internet ve televizyon reklamcılığını ve diğer dijital unsurların çoğullarını içerebilir .
Çoğu zaman, bir dijital medya ağı, ülke çapında yayılan ulusal kampanyaları veya büyük işletmeleri ve genel bir yakınlık içinde belirli bir kitle için oluşturulan yerelleştirilmiş özellikleri yönetir. Örneğin Gannett Dijital Medya Ağı, 100'den fazla dijital topluluktan oluşmakta ve 25 milyon insanın birleşik bir yaklaşımına ulaşmaktadır. Hem ulusal hem de yerelleştirilmiş mülklere sahipler. Şebeke yeterince büyükse, yurtdışına bile ulaşabilir; Gannett, İngiltere'deki gazete yayınlarını ele alıyor.
Bazı dijital medya ağları öncelikle dijital reklamcılığa odaklanır. Bu tür şirketler , bir ağ operatörü tarafından birbirine bağlı ve uzaktan kontrol edilen bir dizi çıkış cihazını idare etmektedir . Çıkış cihazları esas olarak bilgisayar monitörleri, LCD ekranlar, plazma ekran panelleri ve benzerlerinden oluşur. Bu cihazlar bir çoğunlukla reklam veya bir ilgili derin bilgilerle ilgili bilgileri görüntülemek istediği herhangi bir ortamda yerleştirilebilir kurum .
Örneğin, bir spor salonu sahibi, kendi kuruluşunun dışında bir LCD ekran yerleştirerek kendi yerel reklamlarını yürütmek için bir dijital medya ağı kiralamak isteyebilir . Dijital medya ağı, ekranda beliren, görününce ve reklamın diğer yönlerini kontrol edecektir. Görüntüler uzaktan kontrol edilir, böylece değişiklikler ve güncellenmiş bilgileri görüntülemek için değişiklikler yapılabilir. Bu değişiklikler, hızlı değişiklikler bir şirket için yaygın bir hayal kırıklığı kaynağı olduğunda gerekli hale gelir. Bir küçük işletme örneğin bilgisayar donanım kolları, sürekli teknolojideki gelişmeleri yansıtacak şekilde fiyatları güncellemek gerekir ve dijital işkur kredi başvurusumedya ağı bu güncellemeleri kolaylaştırmak yardımcı olabilir.
Dijital medya ağı, özellikleri için merkezi bir odaklamanın daha fazlasını sağlar. Pazarlama ve işletme stratejileri, ağ tarafından belirlenen standartlara uygundur. Büyük bir dijital medya ağının bir parçası olmak, genellikle birden çok projeye kaynak sağlamak, daha geniş reklamcılık yetenekleri ve bir şirket için daha fazla maruz kalma gibi daha küçük şirketlere sunulmayan bazı avantajlar sağlar. Dijital medya ağı mülkiyete aittir, ancak mülkün büyük şirket saatine dahil olması sayesinde mülkiyetten yararlanmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?