İki Seviyeli Tablo nedir?



İki seviyeli bir masa, her biri ayrı bir platforma sahip iki kademe veya seviyeden oluşur. Üst seviye genellikle sabittir, alt kattaki kat ise çekmeceli bir tepsiye sahiptir. Bu tablolardan birçoğu yer alacak tekerlekler taşınabilirlik ve kolay taşınabilirlik kredi notum düşük nasıl kredi çekerimiçin tekerlekleri istihdam. Bilgisayar masası olarak belirlenen iki seviyeli bir tablo genellikle bilgisayar monitörü , fare ve klavyeyi tutmak için kullanılır . İki seviyeli bir masa, mühendislik veya sanat için çizimler yapmak için kullanılan bir çizim tablosu da olabilir .
Bir ev ofisine sahip olmak, genellikle bilgisayar iş istasyonunun bir parçası olarak iki seviyeli bir tablo kullanımını gerektirecektir . Bu, iki veya daha fazla parça veya büyük bir masa kümesi olabilir. İş istasyonu, bilgisayar kulesi için bir yazıcı sepeti ve taban da içerebilir.
Tek bir kişisel bilgisayarın kullanımı için, küçük bir bölünmüş seviye tablosu yeterli olabilir. Bu çok seviyeli tablolar genellikle sınıflar, kütüphaneler, küçük işletmeler ve özel konutlarda görülebilir. Daha büyük parçalar eğitim masaları olarak kullanılır ve bir bilgisayar monitörünün güvenceye alınması için yazacak kadar geniş bir üst yüzey kullanabilir.
Bu masaların çoğu masif ahşaptan veya raflar için kullanılan laminat malzemeden yapılmıştır. Rafları ve bacakları masaya sabitleyen parçalar genellikle stabilite için bir ağır kalibre çeliğinden yapılır. Laminat, melamin veya diğer odun dışı malzemeden yapılmışsa, farklı seviyelerde iki seviyeli masalar mevcuttur. Bu tablolar genellikle bireyin yükseklik tercihine uyacak şekilde ayarlanabilir.
Çoğu durumda, iki seviyeli bir masa, bir bilgisayar için bir çekmeceli klavye tepsisine sahip olacaktır. Tablonun tabanının veya tabanının bir tarafı, CPU olarak da adlandırılan bir merkezi işlem ünitesinin yerleştirilmesi için tasarlanabilir. İki seviyeli bir bilgisayar eğitim masası, genellikle iki bilgisayar ve bireylerin çalışma veya eğitim amacıyla yan yana oturması için gerekli alanı sağlamak için çok daha geniş olacaktır. Bu tip bir masa için, genişlik gelir belgesiz kredi veren bankalaryaklaşık 70-75 inç (177-190 cm) olabilir. Normalde iki CPU tutucuyu alt tarafta tutacaktır.
Ayrı seviyeli bir tablo, bir çekim istasyonu veya çizim tablosu olarak da tanımlanabilir. Birçok öğrenci bu çizimi eskiz için pratik buluyor. Üst raf çeşitli açılarda eğilmek için ayarlanabilir. Alt platform, çizim, tasarım veya çizim amacıyla veya küçük bir dizüstü bilgisayar için kullanılabilir. Üst raf genellikle kalem, kurşun kalem ve not defteri gibi malzemeleri tutmak için kullanılır.
Ofis tipindeki mağazalarda, mağazalarda ve internet aramalarında çeşitli tiplerde bölünmüş tablolar bulunabilir. Bazı odalar küçük dairelere veya yatakhanelere uygun yer tasarrufu sağlayan tasarımlar sunmaktadır. Bunların çoğu montaj gerektirecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?