İnternete Giderken Öde Olan Nedir?



İnternete gittiğinizde ödeme yapmak, bir sözleşme imzalamadan veya aylık servis ücreti ödemeden İnternet'e erişmenin bir yoludur. Birkaç farklı türü vardır; ev kullanımı için tasarlanan tipte genellikle bir çevirmeli bağlantı ile sağlanırken, yolda kullanım için kredi notum düşük nasıl kredi çekerimtasarlanan tip , hücresel şirketlerden mobil geniş bant hizmetlerinden yararlanır. Bu tür ön ödemeli Internet'i genellikle şu anda en yaygın standart İnternet bağlantısı olan bir kablo bağlantısı aracılığıyla evde almak mümkün değildir, ancak bu gelecekte değişebilir.
Birçok kişi, hizmete gittiğinizde, İnternet'e düzenli olarak erişemeyen veya yalnızca günde birkaç dakika kullanması gerekenler için harika bir seçenek olduğunu düşünmektedir. Ayrıca, yabancı bir ülkede seyahat ederken çok yararlı olabilir. Bu tür internet erişimini evlerinde kullanmak isteyenler genellikle yalnızca bir telefon hattına sahip olmak ve bir İnternet servis sağlayıcısına dakikalar satın almak için başvurmak zorundadır.
Bir kaç dakika satın alındıktan sonra, kullanıcı bunları gerektiği gibi kullanmakta serbesttir. Süre dolduğunda, İnternet'e erişmek için kullanıcının daha fazla satın alması gerekir. Bu, ön ödemeli bir cep telefonu planına çok benziyor ve bütçe bilinci olan insanlar için ya da zayıf kredisi olan insanlar için mükemmel bir seçim. Bu şekilde, her ay çeşitli miktarda internet dakikaları kullanabilirler; genellikle, dakikalar geçerliliğini yitirmez, ancak gelir belgesiz kredi veren bankalarkullanıcıların emin olmak için servis sağlayıcısına danışması gerekir.
Mobil geniş bant kullanan internete gittiğinizde ödeme yapmak çok farklı bir hizmettir. Bu tipte, kullanıcı bilgisayara bağlanan ve mobil İnternet sağlayıcılarından bir sinyal alabilen bir USB cihazı satın almalıdır. Bu USB aygıtları genellikle tescillidir ve kullanıcının genellikle söz konusu sağlayıcıyla bir hesabı olması gerekir. Bazen, bu kablosuz cihazlar sağlayıcı tarafından satılan yeni dizüstü bilgisayarlarda yerleşiktir.
Kullanıcının yapması gereken tek şey kimlik bilgilerini girmek ve hesabına eklemek istediği İnternet saati miktarını seçmek . Genel olarak, satın alınması gereken en küçük zaman miktarı 24 saattir. Ayrıca, kullanıcılar hücresel sağlayıcı tarafından belirlenen bant genişliği sınırlarını da dikkate almalı ve kullanıcı çok fazla müzik indirerek limitin üzerine çıktığında aşırı ücrete neden olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?