İnterneti Haritalamak Mümkün mü?



İnternetin bir haritası mevcut teknoloji ile olanaksız olacaktı. İnternet hızla büyüyor ve doğru bir İnternet haritasının aynı hızda büyümesi gerekiyor. kredi notum düşük nasıl kredi çekerimBu, erişilemeyen özel sunucuların olasılığı ile birleştiğinde, bir internet haritasının bilim kurgu gibi görünüyor.
Buna rağmen, İnternet'in bir haritasını çıkarmaya yönelik birkaç girişimde bulunuluyor ve hatta bazıları bir dereceye kadar başarı elde ediyorlar. Bununla birlikte, İnternet'in bir haritasını oluşturmaya yönelik herhangi bir girişimde, çeşitli internet servis sağlayıcılarının (İSS'ler) popülerliği gibi bazı unsurlar gösterilebilmiştir. Hiçbiri, verilerin dolaşabileceği her ana bilgisayarı ve yolu gösterir.
İnternet'in bir haritasının da okunması oldukça zordur, çünkü bu, bir üçüncü boyutlu düzlem ile örtüşen iki boyutlu bir düzlemin iki boyutlu bir diyagramını oluşturmayı gerektirir. Bu nedenle, İnternet'in bir haritasını çıkarmaya yönelik bazı girişimler iki boyutlu bir çizim gösterirken, diğerleri yalancı üç boyutludur. Bu, bir kişi İnternet'in gelir belgesiz kredi veren bankalarbir haritasını okuyamasa bile, başka birini okuyabildiği anlamına gelir.
İnternet'in haritasını çıkarmaya yönelik girişimler de bilgi işlem gücü ile sınırlıdır. Verilerin ilerleyebildiği yolların haritasını çıkarmak için, bir sunucuya giden her sinyalin izlenmesi ve ardından kaynağına kadar izlenmesi gerekir. Bu, ortalama masaüstü bilgisayardan çok daha fazla işlem gücü gerektirir . Bu, mevcut teknolojinin İnternet'in bir haritasını oluşturma olasılığını sınırlandırmasının bir başka nedenidir. İnternetteki gerçek bir haritayı oluşturacak kadar güçlü olan tek bilgisayar türü kuantum bir bilgisayar olacaktır , bu, yalnızca en basit ilk uygulamalardan ibaret olan bir şeydir.
Kısacası, bir internet haritası kuramsal olarak mümkün olsa da, hesaplama şu anda üzerinde durduğu nispeten düşük seviyeli platonun ötesine geçene kadar mevcut olamaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?