Minnesota neden Kuzey Yıldızı Devleti Oldu?



Devlet takma Minnesota eyaleti için "Kuzey yıldızı Devlet" dir. Bu mühür ve eyalet bayrağı - diğer Minnesota eyaleti amblemlerinde görünen resmi Fransız L'Etoile du Nord için İngilizce çeviri ve en sık kullanılan çeviri . Minnesota, Fransızca'da bir sloganı olan tek ABD devletidir. Bunun nedeni açık bir şekilde bilinmese de, çoğu tarihçi Fransız dilinin seçiminin,faizsiz kredi veren bankalar bölgeyi bir ABD devleti haline gelmeden önce Minnesota kıyılarını ele geçiren Fransız kaşiflerin, misyonerlerin ve tüccarların ertelenmiş bir sallantı olduğunu söylüyor. "Kuzey Yıldız Devleti" sloganı, Minnesota’yı Birleşik Devletler’deki en kuzey eyaleti olarak tanımlamaktadır.
Minnesota, tüm bitişik ABD eyaletlerinin kuzeyine, Büyük Göl Üstü'ne doğru uzanan sağ sınırına oturur. Yerli Amerikan kabileleri, 1600'lü yıllarda Fransa'dan gelen tüccarların ve kaşiflerin İngiltere'ye gelene kadar toprağı doldurdu. Amerikan Bağımsızlık Savaşı'ndan sonra, toprakların bir kısmı Amerika Birleşik Devletleri'ne dahil edildi. Minnesota 1858'de Amerika'ya katılan 32. devlet oldu.
Birliğin resmi bir resmi devleti olarak, devlet belgelerinin ve faturalarının imzalanması ve noter tasdiki için devlet mührü gerekiyordu. Vali Henry Sibley aslen Latin alfabesiyle yazılmış yeni mührü tasarladı: Quae sursum volo videre , veya "Yukarıda görmek istiyorum." Gravür işlemi sırasında oluşan bir hatadan dolayı, Latince ifadesi, Quo sursum velo videre'yi okumak için değişmişti . Hatalı bir devlet mührü görevlendirmek istemeyen Minnesota Yasama, sloganı reddetti. Vali Sibley, Fransızca'yı tercih edilen dil olarak seçerek ifadeyi yeniden oluşturdu. kredisiz borç paraL'Etoile du Nord veya "Kuzey Yıldızı Devleti" 1861'de Minnesota Yasama tarafından kabul edildi ve kabul edildi.
Devlet mührü ve bayrağı, Minnesota tarihini ve devlet sloganının anlamını ortaya koyan önemli devlet sembolleriyle zengindir . Utangaç bir çiftçi Mississippi Nehri'nin kıyısındaki verimli Minnesota topraklarını doldurur. Yerli bir Amerika batan güneşe doğru bir midilliye biner. L'Etoile du Nord , sahnenin üzerinde altın bir afiş üzerinde yüzüyor. Devlet bayrağı mühürün sahnesini yansıtıyor, ama aynı zamanda 19 yıldız ile çevrilidir ve Minnesota'yı Birlik içinde 19. devlet olarak temsil etmektedir. Bayrağın en büyük, en üst yıldızı, L'Etoile du Nord ya da North Star'ın resmi "North Star State" olarak duruyor .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?