Mississippi Devlet Şarkısı Nedir?



Mississippi'nin resmi devlet şarkısı "Goississippi". William Houston Davis tarafından yazılmıştır ve Mayıs 1962'deMississippi'nin resmi şarkısı olarak resmen kabul edilmiştir. Bu, Mississippi'nin diğer devlet sembolleriyle birlikte , devletin kendine faizsiz kredi veren bankalarözgü karakteristiklerini ve tarihini temsil eder ve devlet halkının içinde vatanseverliği teşvik eder. Mississippi'nin.
William Houston Davis, Mississippi'de değil, 1914'te Oklahoma'da doğdu, daha sonra Mississippi'ye taşındı. 1987'de öldü. 1962'den önce, emlakçıları grubunun bunu düzeltmeye karar verene kadar Mississippi'nin resmi bir devlet şarkısı yoktu ve Jackson, Mississippi Yönetim Kurulu üyeleri bir danışma komitesi topladı ve Davis'in şarkısı “Goississippi” yi ileri sürdü. Onun müziği ve sözleri Mississippi eyaletinin ve orada yaşayanların olumlu tutumunu yansıtır.
O zamanlar Mississippi'nin senatörü William GardnerHewes, 2000 yılında Mississippi'nin resmi devlet şarkısını değiştirmek için bir öneride bulundu. Edward OwenMiller'ın "Mississippi" yi yedek bir devlet şarkısı olarak önerdi ancak komite buna karşı çıktı ve reddedildi. 2011 yılında, Nashville'li bir şarkı yazarı olan John Riggs, Mississippi'nin devlet şarkısına bir kez daha güncellemeyi önerdi ve CarolynSueWoods'la birlikte “Ben Mississippi'yi özledim” diye yazdığı bir şarkı sundu. Mississippi, "Ona göre, herhangi bir devlete uygulanabilir.
ABD'nin bütün devletleri, her biri devleti doğru bir şekilde yansıtmak için özenle seçilmiş bir devlet şarkısına sahiptir. Her şarkının kendi hikayesi ve devlet için anlamı vardır ve onlar büyük gurur aşılamaktadır. Bayrak, devlet hayvanı ve devlet çiçeği gibi kredisiz borç paradiğer devlet amblemleri ve sembolleri ile birlikte , bunların her biri, devletin eşsiz niteliklerini ve bol kaynaklarını kucaklar.
Mississippi'nin diğer tanınmış sembolleri arasında, 1894'te kabul edilen ve Konfederasyon savaş bayrağını içine alan tek ABD devlet bayrağı olan bayrağı bulunmaktadır. Mavi kalkan ve kartalı ile 1894'te kabul edilen Mississippiarması , Latince ve Amis , Latince ve silahlar için Latince sloganını içeriyor . Slogan aslında resmen kabul edilmemiş olmasına rağmen, Mississippi halkının karakterini yansıtır: cesur ve güçlü. Devlet kuşu Mississippi onun kolayca tanınabilir şarkı sesiyle, eyalet çapında bulunan Bülbülü vardır. Kadın Federasyon Kulüpleri tarafından seçildi ve 1944'te resmi olarak Mississippi'nin devlet kuşu olarak kabul edildi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?