Mississippi Eyalet Kuşu Nedir?



Amerika Birleşik Devletleri'ndeki devlet meclisleri (ABD) genellikle devletleri için kuşları, çiçekleri ve diğer resmi sembolleri seçer ve Mississippi'nin devlet kuşu alaycı kuştur .1920'lerden beri, ABD'deki her devlet resmi bir devlet kuşu seçti. Mockingbirds, her biri farklı özelliklere sahip olan erkek ve dişilerle birlikte Mississippi'ye ve diğer eyaletlere faizsiz kredi veren bankalarözgüdür. Bu kuşlar, Mississippi manolya ağaçlarında yaşamayı çok seviyor ve 200 şarkıya seslendirme, taklit etme ve şarkı söyleme yetenekleriyle tanınıyor.
Mississippi'nin resmi devlet kuşu, 1940'lı yıllarda Mississippi Kadınlar Kulüpleri Federasyonu'nun favorisi oldu. Bu kulüp, eyalet yasama meclisini alaycı kuşu Mississippi'nin resmi devlet kuşu olarak seçmesi için bir kampanya başlattı. Vali , 1944 yılında alay kuşunu resmi devlet kuşunu belirleyen mevzuata imza attı .
Erken ilkbahar alaycı kuşlar için doğal üreme mevsimidir. Bu bir alaycı kuşun eşini seçeceği ve genellikle bir ormanın kenarına yakın bir şekilde çırpı ve çimlerden bir yuva yapacağıdır. Bir kuluçka genellikle dört veya beş yumurtadan oluşacaktır, ancak bunların hepsinin yumurtadan çıkması olası değildir. Çoğu durumda, kuluçka süresi yaklaşık iki hafta olabilir. Bir çok durumda, alaycı kuş yumurtaları, başta yılan olmak üzere yırtıcı hayvanlar tarafından yenecek.
Mississippi'deki soğuk aylarda tarım arazileri etrafında toplanan alaycı kuşları bulmak oldukça yaygındır. Yiyecek arayışında, Mississippi'nin devlet kuşu, çoğu zaman çiftçilerin ekinlerine inecektir. Alaycı kuş böcekleri de yutmasına rağmen, meyveler, tohumlar ve fındık bu kuşların favorileridir. Bahar geldiğinde, erkekler melodik şarkılarını seslendirip şarkı söylerken duyulabilirler.
Mockingbirds adlarını, çeşitli kuş ve böcek türlerinden gelen şarkıları ve seslendirmeleri taklit etme yeteneklerinden almıştır. Erkekler seslendirme ve kredisiz borç paraziftte daha güçlüdür, dişiler daha yumuşak bir tondadır. Muhabbet kuşlarının seslendirilmesi genellikle geceleri duyulacaktır.
Bu kuşlar gri, siyah banknotun etrafında. Erkek ve dişiler görünüşte benzerdir, onları ayırt etmeyi zorlaştırır. Bu kuş, kendine özgü beyaz sınırı olan uzun gri kuyruğuyla da dikkat çekiyor.
Bilimsel açıdan mimuspolyglyottos olarak bilinen alaycı kuş, beş Amerikan eyaletinin resmi devlet kuşudur. Mississippi, Florida, Tennessee, Arkansas ve Texas'a ek olarak bu türleri resmi bir sembol olarak seçtiler. Teksas, alaycı kuşu 1927'de resmi devlet kuşu olarak benimsedi ve Mississippi'nin devlet kuşu haline gelmeden önce.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?