ÇİFT Masa Nedir?



DUAL tablosu, sadece bir sütun ve bir satır içeren Oracle® veritabanlarına özel olan özel bir tablodur, bu nedenle yalnızca bir parça veri noktası vardır. DUAL tablosunun ana nedeni kolaylıktır çünkü bazı veritabanı fonksiyonlarını kodlamayı kolaylaştırır. Veritabanındaki değiştirilmiş ve değiştirilmiş diğer tabloların aksine, DUAL bölümünün değiştirilmemesi gerekiyor. Bu bölüm hiç değişmemişse, korkunç hatalar oluşabilir ve tüm veritabanı sonunda bozulabilir. işkur doğum parasıDUAL bölümü, öncelikle bir tabloya ihtiyaç duyan sahte sütunlar ve hesaplamalar ile birlikte kullanılır.
DUAL tablosunda, sadece bir satır ve bir sütun var, bu nedenle yalnızca tek bir bilgi parçası var. Varsayılan olarak, sütun DUMMY olarak adlandırılır ve hücre içinde bulunan değer, X tabanlı hesaplamalar için yararlı kılan X'dir. SYS, "sistem" için kısa, DUAL hücresinin sahibidir. Tüm SYS verileri yalnız bırakılmak ve değişmemiştir.
Kullanıcılar, DUAL tablosu bilgilerini birkaç basit formülle değiştirebilir ve kendi bilgilerini hücreye enjekte edebilir. Bu yapılabilir olsa da, olması gerektiği gibi olmamalı. Varsayılan X, başka bir şeye değiştirilirse, verilerin bozulması da dahil olmak üzere, veritabanında felaketle ilgili sorunlar oluşabilir. Bunun nedeni, DUAL'in bazı formüllerde otomatik olarak kullanılması ve X'in farklı olması durumunda veritabanına bozuk kodun girilmesidir.
Birçok veritabanı sorgusunda veya formülde, bir FROM yan tümcesi gereklidir. Normalde, bu madde sorgu için bir veritabanındakullanıldığında , bir tablo belirtilmelidir. Tablo, hesaplamanın yapıldığı yer veya bilginin nereden geldiği, bu yüzden çoğu normal fonksiyonda ihtiyaç duyulduğu yerdir. Tablo gerekli değilse veya hesaplama işkur kredi başvurusuiçin gerekli değilse, DUAL tablosu belirtilebilir. Bu, sorguyu bir tablo oluşturmadan çalışmasına izin verir.
Sorgularla birlikte, DUAL tablosu başka bir avantaj sunar. DUAL bölümünü kullanmak için daha az kodlama gerekir ve kodlama biraz olsa da, daha büyük veritabanları daha iyi performans görür. Daha az sorgu kodlama ile,veritabanı daha hızlı çalışabilecektir. Ayrıca, tutarlı tamsayıları olan ve boş X tamsayıdan hücrenin değişmesini gerektirmeden yararlanabilen hesaplamalarda da yararlıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vergi Reformu Nedir?

Dinamik Bağlantı Kitaplığı nedir?

Veri Tanımlama Dili Nedir?